rotator 11
Koperta


Bezpłatne szkolenie „Kuchnia ochweśnicka produktem markowym Gminy Ślesin” skierowane jest do osób związanych z szeroko pojętą branżą gastronomiczną - restauratorów, właścicieli obiektów noclegowych, pracowników gastronomii - z terenu miasta i gminy Ślesin. W czasie dwudniowego szkolenia dowiecie się Państwo, jak przygotować słynną faszerowaną gęś po ochweśnicku, w czym tkwi sekret doskonałej obsypunki i z czego składa się pyrczok. Poznacie też historię gwary i kultury ochweśników.

Szczegóły, regulamin szkolenia i komplet dokumentów rekrutacyjnych znajdziecie Państwo poniżej.

Zapraszamy na szkolenie!

Komplet wypełnionych dokumentów prosimy składać do dnia 31 października 2013 r. w biurze Lokalnej Organizacji Turystycznej „Marina” przy ulicy Dworcowej 2. Biuro czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
 

HerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerb
Realizacja LM Internet
projekt graficzny Artilon