Miejsce: Hotel Wityng
Data / godzina: 07.02.2015 r. / start godz. 19.00 – 4.00
Muzyka: gra DJ Mikołaj
Wstęp: 220 zł od pary
Stroje: Dowolność kolorów i kompozycji
MENU:
Drnik powitalny
Zupa: włoska minestrone
Główne danie:
-
polędwiczki w kurkach
-
kurcze z warzywami
-
schab z jabłkami
-
łosoś i dorsz na szpinaku
-
kluski śląskie / frytki / risotto brokułowe
-
bukiet surówek, warzywa konserwowe
-
sok, napoje, woda min
Deser: ciasto, kawa, herbata
Zimne zakąski:
-
tatar z jajem
-
kurcze w pistacjach
-
schab ze śliwką
-
terrina drobiowa
-
polędwiczki z pieczarkami
-
ryby w galarecie
-
sałatka z grillowanym kurczakiem
-
sałatka „Caprese”
-
sery pleśniowe z winogronami i orzechami
-
pieczywo / owoce
ok. 23.00: barszcz czerwony z krokietem
ok. 1.00: zupa gulaszowa
ok. 3.00: żurek staropolski
Słodki bufet: ciasto, fontanna czekoladowa, kawa, herbata
napoje w cenie – bez limitu: sok, napoje, woda mineralna z cytryną, kawa, herbata.
DLA GOŚCI BALU NOCLEG W CENIE 120 zł
POKÓJ 2 OSOBOWY ZE ŚNIADANIEM
REZERWACJA: HOTEL WITYNG
ilość miejsc ograniczona
RECEPCJA: TEL. (063) 270-70-21
(063) 270-60-60
wityng@wityng.pl