Już po raz trzeci Hotel Atut**** będzie gospodarzem i współorganizatorem mistrzostw, w trakcie których będzie można podziwiać całodniowe zmagania wyselekcjonowanych drużyn przygotowujących królewskie potrawy z jesiotrem w roli głównej. Zespoły będą oceniane przez zacne grono jurorów m.in. Roberta Sowę, Adama Chrząstowskiego oraz Adama Dmyterko. Smaku mistrzostwom dodadzą wykwintne potrawy do degustacji, całość zwieńczy uroczysta Gala, po której nastąpi wieczorna część programu w eleganckim stylu. Gościem Specjalnym wydarzenia będzie Ewa Wachowicz, która zasiądzie jako Przewodnicząca w obradach Jury VIP.
Ubiegłoroczne sukcesy Mistrzostw pokazały, że jesiotr jest nie tylko królewską rybą, która zachwyca wyglądem, smakiem i swoją ciekawą historią, ale również dowodzi, że tego rodzaju wydarzenia są wspaniałym pretekstem do spotkań, rozmów i dobrej zabawy w doborowym towarzystwie zwykle bardzo zajętych ludzi.
Wszystkich pasjonatów kuchni organizator zaprasza na bezpłatne oglądanie kulinarnych zmagań od godz. 8.30 do 15.00 w Sali Kongresowej (poziom -1) lub rezerwacji pobytu – weekend kulinarny.
Źródło: www.hotelatut.pl