rotator 11
Koperta



Hotel Atut**** w Licheniu już po raz trzeci gościł uczestników mistrzostw Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra. Wśród jury, które oceniało dania zespołów, zasiadła Ewa Wachowicz, która była również gościem specjalnym wydarzenia. Skład jury uzupełniały sławy branży gastronomicznej czyli Robert Sowa, Adam Dmyterko oraz Adam Chrząstowski. Zespołem, który okazał się być bezkonkurencyjny to Hotel Zamek Gniew w składzie Paweł Brzeski i Adam Kowalewski. Jesiotr na gratinie z brukwi oraz mus z białej czekolady został doceniony przez jurorów i otrzymał pierwsze miejsce. Uczniowie technikum hotelarstwa Zespołu Szkół Budownictwa i Kształcenia Zawodowego w Koninie obsługując przybyłych gości mieli również okazję podpatrywać zmagania doświadczonych kucharzy.

III Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra w Hotelu Atut w Licheniu Starym.
Poprzednie Zdjęcie
Następne Zdjęcie
HerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerbHerb
Realizacja LM Internet
projekt graficzny Artilon